← Keer terug naar de overzichtpagina

INFO TO LEARN – Handleiding

Het ‘Info to Learn’-platform is de online-plek waar je video’s kunt bekijken over het programma waarvoor je bent ingeschreven. Onderstaande stappen helpen jou wegwijs te maken op dit platform.

  • Inloggen: om in te loggen op het ‘Info to Learn’, ga je naar https://managercoach.be/info-to-learn/. Je geeft je e-mailadres in, samen met het persoonlijke wachtwoord dat je hebt gekozen. Vervolgens kom je terecht op een overzichtpagina.
  • De overzichtpagina bevat de complete inhoud en bestaat uit 4 onderdelen: ‘Boeken’, ‘Teachingvideo’s’, ‘Tips & Tricks’ en ‘Youtubes’. Klik op ‘See more…’ of op de foto van het gewenste onderdeel om de inhoud ervan te bekijken.
  • Op de onderdeelpagina zie je bovenaan een progressiebalk waar je je voortgang kunt volgen. Deze balk ziet er zo uit:

Per video die je bekijkt en markeert als ‘compleet’, zul je de voortgangsbalk verder oranje zien kleuren. Als de balk volledig oranje is en op 100% staat, wil dat zeggen dat je het onderdeel hebt voltooid.

  • Bij het venster ‘Onderdeel content’ kun je alle thema’s (thema content) bekijken waaruit het onderdeel is opgebouwd. Klik rechts op ‘uitklappen’ om de volledige inhoud van dit venster te tonen. Zie hieronder:

  • Een oranje vinkje wil zeggen dat je het thema hebt voltooid. Klik op een gewenst thema in de lijst om de themapagina te openen.
  • De themapagina bevat tekst, een video of een ander bestand die relevant is voor de inhoud van het thema.
  • Onderaan de themapagina staan 2 knoppen: ‘Previous module’ en ‘Markeer als voltooid’. Klik op ‘Previous module’ om naar het vorige thema te gaan. Zie hieronder:

  • Klik op ‘Markeer als voltooid’ om het thema als ‘voltooid’ te markeren. De progressiebalk laat dan een extra voortgang zien en je gaat rechtstreeks verder naar het volgende thema. Klik op ‘Back to thema’ om terug naar de overzichtspagina te gaan.
  • Wil je graag uitloggen en terugkeren naar de website? Klik in de rechterbovenhoek op je accountnaam en klik vervolgens op ‘Log out’. Je voortgang wordt automatisch opgeslagen.